VERZENDMETHODE:

Het product wordt standaard verzonden met PostNL, zendingen boven de 150 worden aangetekend verzonden. Bedragen onder de 250 euro worden standaard als brievenbuspakket verzonden, u ontvangt geen track en trace code. Houd er ook rekening mee dat het soms langer kan duren voordat uw brievenbuspakket bezorgd wordt. MK Jewelry is niet aansprakelijk voor overschrijding van de opgegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging per post. Bestellingen buiten Nederland kunnen langer duren.

LEVERTIJDEN

De gemiddelde levertijd is 3/5 werkdagen. Mocht een artikel niet op voorraad zijn (in jouw maat), dan nemen wij contact met je op, de levertijd is uiterlijk 3 weken. Wilt u iets op maat of een gravure in een sieraad dan is de levertijd 2 weken of sneller in overleg.

RETOURZENDINGEN

Als het product dat je hebt besteld niet is wat je had verwacht of de maat niet goed is, neem dan contact met ons op. De bestelling kan worden geretourneerd, voor bedragen boven de 250,- dient dit binnen 7 dagen na ontvangst te worden aangetekend. De kosten van deze retourzending zijn voor eigen rekening en zijn afhankelijk van het postorderbedrijf. Hieronder vind je de retourinstructies:

Stap 1: Neem contact op met marlieskaty@mk-jewelry.nl of via chat en geef duidelijk aan wat je hebt besteld. we nemen dan contact met je op over de vervolgstappen.

Stap 2: Wanneer je een retourbevestiging hebt ontvangen, kun je de artikelen inpakken en retourneren via PostNL.

Stap 3 Stuur de artikelen met PostNL in binnen- of buitenland naar een postkantoor dat internationaal verzendt. Het retouradres ontvang je per e-mail wanneer je aangeeft het artikel te willen retourneren. Breng uw retour naar het postkantoor. De kosten voor verzending per post zijn voor eigen rekening. Verstuur het pakket boven de 150 euro aangetekend en bewaar de track & trace code van je retour tot je een bevestiging hebt gekregen dat je artikel is teruggestuurd. Het verschuldigde orderbedrag voor uw retourzending wordt teruggestort op de (bank)rekening die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 14 werkdagen vanaf het moment van retourontvangst.

RETOURVOORWAARDEN

Retourneren is alleen mogelijk binnen de gestelde retourtermijn van 7 dagen. De gemaakte retourkosten zijn voor eigen rekening. Zowel de kosten als het risico van verzending zijn bij een retourzending voor eigen rekening, dus altijd aangetekend verzenden. Retouren worden alleen in behandeling genomen als deze in originele staat inclusief verpakking worden geretourneerd. Kortingen kunnen niet worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd en geretourneerd.